Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Säg hej till våra utvecklare

I Förvaltningen för kulturutveckling arbetar fyra utvecklare med regionalt ansvar att driva projekt som samordnar, inspirerar och utvecklar Västra Götalands natur- och kulturarv på ett tillgängligt och hållbart sätt.

Möt Marie Fors

Marie Fors är Förvaltningen för kulturutvecklings turismutvecklare med en passion för kommunikation, skog och hållbar turismnäring. Hon motiveras av att få ihop alla delar i ett projekt till en samstämd och väl fungerande helhet och ser en oerhörd potential för utveckling i Västra Götaland. Klicka här för att läsa mer om Marie
Monica Gustafsson. Foto: Hanna Ljungberg

Möt Monica Gustafsson

Monica Gustafsson är expert på att se till att kommuner, museer och människor kommer i kontakt och kan hjälpas åt i frågor som rör kulturarv; ofta kopplat till demokrati, mänskliga rättigheter och identitet. Klicka här för att läsa mer om Monica.
Björn Ohlén, utvecklare i Västarvet

Möt Björn Ohlén

Platsutveckling, industrihistorisk turism, grön infrastruktur och lokalt engagemang som sträcker sig ända in i EU:s korridorer. Möt Björn Ohlén, utvecklare i Förvaltningen för kulturutveckling, som brinner för att hålla landsbygden vid liv. Klicka här för att läsa en intervju med Björn.
Anders Nilsson, utvecklare i Västarvet

Möt Anders Nilsson

Förvaltningen för kulturutvecklings regionutvecklare Anders Nilsson har många strängar på sin lyra, särskilt när det kommer till hur vi kan arbeta för en mer hållbar samhällsutveckling. Här hittar du mer information om vad Anders kan hjälpa till med.
Senast uppdaterad: 2016-07-04 09:18