Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Att se med andras ögon

Västarvet var ett stöd för Kultursystem Bottnas arbete med att stärka och bidra till utveckling av kultur som näring. Här kan du se en film om projektet samt ladda ner rapporten.

Landart och leder i Bottna

Västarvet var ett stöd för Kultursystem Bottna 2011-2012 med syfte att stärka och bidra till utveckling av kultur som näring. Projektet Landart och leder är en del av Kultursystem Bottna.

Kultursystemen består av lokala kulturaktörer, organisationer, föreningar och kommuner som samarbetar för att utveckla produkter, erbjudanden och tjänster. Landart och leder arrangerade under sommaren 2011 en utställning Bottna landart och vid ett tillfälle filmades en vandring för allmänheten.

Filmen Att se med andras ögon illustrerar ett anslag till ett arbetssätt som bygger på att alla har något att tillföra när vi tillsammans samtalar om och undersöker en plats. Vi kan och ser olika saker.

Senast uppdaterad: 2017-03-03 12:00