Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Träslöjdsnätverket

Närbild av en spånkorg

Träslöjdsnätverket är en plattform för slöjdare i Västra Götalandsregionen. Syftet är att fungera som en mötesplats där medlemmarna kan utvecklas genom att utbyta kunskap och erfarenheter. Nätverket används också för sprida information om vad som är på gång inom träslöjden.

Som deltagare i nätverket får man nyhetsbrev via e-post ett par gånger om året. I nyhetsbrevet finns information om aktuella kurser, workshops, utställningar och andra slöjdaktiviteter. I huvudsak inom Västra Götalandsregionen, men även utblickar nationellt och internationellt. Deltagare i nätverket kan också sprida information om egna aktiviteter, eller ställa frågor om material och kunskap.

Träslöjdsnätverket drivs av Förvaltningen för kulturutvecklings hemslöjdskonsulenterna och vill du veta mer kontaktar du Joakim Lilja på 070-662 68 08 eller joakim.lilja@vgregion.se

Här anmäler du dig

Senast uppdaterad: 2020-01-30 13:33