Länktips för slöjdföretagare

Oavsett vilken verksamhet du driver så är affärsutveckling och marknadstänk viktigt. Här länkar vi till resurser vi tror kan vara nyttiga för dig som vill starta, redan har startat eller vill utveckla ditt slöjdföretagande.

Nämnden för hemslöjdsfrågor bedriver ett projekt för att stärka entreprenörerna inom hemslöjden. På deras hemsida finns Slöjdarens företagsguide och information och kontaktuppgifter om projeketet.

På verksamt.se finns råd, e-tjänster och verktyg för dig som driver eller vill starta företag. Här kan du kommunicera med myndigheter, starta företag och få information om marknadsföring i alla delar av företagets livscykel.

På vastsverige.com finns aktiviteter och evenemang som sker i hela Västra Götaland. Om du vänder dig mot turister eller en allmänhet är detta en bra plats att visa upp sig på. För att synas med aktiviteter eller evenemang behöver du registrera dig på verktyget Basetool. Från Basetool skickas sedan informationen till vastsverige.com och blir synlig för allmänheten.

Vill du vara med i vårt slöjdarregister? Vår ambition är att samla skickliga slöjdare från hela Västra Götaland i ett register så att vi lätt kan hitta de vi söker för olika projekt och lätt kan hänvisa personer som söker något speciellt till rätt slöjdare.

Senast uppdaterad: 2018-10-30 12:10