Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Slöjdarregistret

Kollage av slöjdbilder: Tovning, föredrag, smide och korgflätning

I vårt register vill vi samla skickliga slöjdare och handledare som arbetar i olika material, håller kurser, tar beställningar eller säljer föremål. Så att vi kan förmedla kontakter och informera er om relevanta saker som är på gång.

Genom Slöjdarregistret kan vi vid förfrågningar hänvisa till dig. Vi kan också erbjuda dig att delta på utställningar, fortbildningar, hålla kurser m.m. Du fyller själv i vilka delar du är intresserad av, så att du slipper få information om annat än det som är relevant. Som medlem får du ett nyhetsbrev via epost riktat till dig som slöjdföretagare. Du måste inte ha en firma för att vara med, men en ambition att arbeta professionellt.

Du kan också välja att vara synlig i det hantverksregister som finns hos Slöjd & Byggnadsvård så att personer som söker där kan hitta dig.  

Har du frågor eller vill du vara med? Kontakta hemslöjdskonsulent Maria Claesson:
Maria Claesson, 0706-62 68 04, maria.a.claesson@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2016-09-07 17:51