Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Länktips för slöjdföretagare

Oavsett vilken verksamhet du driver så är affärsutveckling och marknadstänk viktigt. Här länkar vi till resurser vi tror kan vara nyttiga för dig som vill starta, redan har startat eller vill utveckla ditt slöjdföretagande.

Företagsguide. Nämnden för hemslöjdsfrågor bedriver ett projekt för att stärka entreprenörerna inom hemslöjden. På deras hemsida finns Slöjdarens företagsguide och information och kontaktuppgifter om projeketet.

Företagande. På verksamt.se finns råd, e-tjänster och verktyg för dig som driver eller vill starta företag. Här kan du kommunicera med myndigheter, starta företag och få information om marknadsföring i alla delar av företagets livscykel.

Turism och marknadsföring. På vastsverige.com finns aktiviteter och evenemang som sker i hela Västra Götaland. Om du vänder dig mot turister eller en allmänhet är detta en bra plats att visa upp sig på. 

Pension. Konstnärsnämnden har tagit fram en skrift med handfasta råd kring pension för dig som är konstnärligt yrkesverksam. 

Senast uppdaterad: 2016-06-13 10:31