Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Verksamhetsberättelser från Västarvets hemslöjdskonsulenter

Slöjdbild för verksamhetsberättelsen 2018.

Hemslöjdskonsulenterna arbetar för att bevara, återskapa och utveckla handens kunskap och kunskaper om naturmaterial, energisnål teknik och återbruk. Detta är ett viktigt perspektiv i målet att skapa ett hållbart samhälle.

På enheten Västarvet Slöjd arbetar flera konsulenter med främjande av hemslöjd. Arbetet utförs i nära samverkan med ideella organisationer, professionella utövare samt kultur- och utbildningsinstitutioner. Verksamheten är inriktad mot barn- och ungdom, slöjd som näring, mångkultur, internationella samarbeten, social-, ekonomisk och ekologisk hållbar utveckling samt kunskapsförmedling. 

Med utgångspunkt från traditionell textil- och hårdslöjd och stödjande av det immateriella kulturarvet har verksamheten både kulturpolitiska, näringspolitiska och utbildningspolitiska dimensioner. Hemslöjden är ett kulturarv som bidrar till social hållbarhet, eget skapande och är dessutom en samtida kultur- och näringsgren med många aktiva utövare.

Våra verksamhetsberättelser

Verksamhetsberättelse för 2018

Verksamhetsberättelse för 2017
(interaktiv webbsida med möjlighet att ladda ned som pdf)
 fungerar bäst med chrome

Verksamhetsberättelse för 2016
(interaktiv webbsida med möjlighet att ladda ned som pdf)

Verksamhetsberättelse för 2015 (pdf)

Verksamhetsberättelse för 2014 (pdf)

Verksamhetsberättelse för 2013 (pdf)

Verksamhetsberättelse för 2012 (pdf)

Verksamhetsberättelse för 2011 (pdf)

Verksamhetsberättelse för 2010 (pdf)

Senast uppdaterad: 2019-03-28 13:48