Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utställning och digitalt vernissage för Djur & odjur

Nu har Djur & odjur gett sig ut på en turné i from av en utställning som premiärvisas på Vänermuseet i Lidköping i september. Här följer information för dig som vill se utställningen på plats men också för dig som föredrar att ta del av den på ett mer digitalt sätt.

Utställningen på plats och digitalt

På plats

Du som vill och kan är välkommen till Vänermuseet till och med den 30 september. Öppettiderna är måndag till fredag, 10:00 – 17:00 samt lördag och söndag, 11:00 – 16:00

I samband med utställninen kan man gå på kurs under ledning av textilkonstnären Pian Bates. Läs mer om detta på Vänermuseets facebook.

Digitalt

Det förste september sändes vernissagen live på Vänermuseets facebooksida. Här kan du se sändningen i efterhand. Den är nästan en timma lång och växlar mellan Djur och odjur och Qviltutställningnen som pågår under samma tid. Vi kommer att lägga upp mer ljud och ljudklipp efter hand för dig som inte har möjlighet att se den på plats. 

Sara visar utställningen på Vänermuseet i Lidköping

Sara Degerfält, hemslöjdskonsulent och initaitivtagare till projektet visar utställningen berättar. Filmen är textad vilket inte minnst kan vara bra för det är ganska mycket bakgrundsljud från alla vernissageförberedelser. 

Turnéplan

Än så länge är det många detaljer som fattas i vår turnéplan. Därför kan vi bara säga säkert att utställningen visas på Vänermuseet i Lidköping den 1 - 30 september och på Norrbottens museum i Luleå från den 7 oktober till den 8 november. Men mer information kommer så snart bokningarna är klara!

 

 

<< Tillbaka till Djur & odjur

Senast uppdaterad: 2020-09-22 10:32