Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Broderiutmaningar

Under våren broderades det djur och odjur för fullt och allt eftersom deltagarna blev färdiga fyllde vi på med små utmaningar på Facebook och i nyhetsbreven. Utmaningar där man efter bestämt tema broderade och sedan delade ett foto av sitt broderi. Eftersom karantänen och pandemin inte är över fortsätter vi med en sådan utmaning varje månad.

Bordera Vänern

Eftersom utställningen Djur & odjur premiärvisas på Vänermuseet i Lidköping under september månad är temat just nu Vänern. Formen på sjön, det som finns i sjön, det som finns kring sjön... Det är bara din fantasi som sätter gränserna!

Så här går det till

Den här gången skickar vi inte ut material utan du använder eget material. Du behöver inte heller skicka in ditt broderi utan när du är färdig fotograferar du din bild och skickar den på e-post till kristina.brandt@vgregion.se eller lägger upp den i utmaningstråden på Facebook Broderiet kan vara hur litet eller stort som helst och du får använda vilka material du vill!

Senast den 30 september vill vi ha ditt bidrag och bland inkomna bidrag lottas en Vänerskål från Vänermuseet ut.

<< Tillbaka till Djur & odjur

Senast uppdaterad: 2020-09-16 12:04