Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hemslöjdskonsulenterna i Västarvet

Täljning i det fria

Hemslöjdskonsulenterna erbjuder rådgivning, kurser och utställningar. Men också process- och utvecklingsstöd, nätverk och kontakter inom slöjdområdet. Vårt mål är att alla ska kunna ta del av och utveckla slöjden i regionen.

Tidigare arbetade Västarvets hemslöjdskonsulenter under namnet Slöjd i Väst, fast sedan 2017 är vi kort och gott Västarvet. Men vi arbetar fortfarande på samma sätt med främjande av slöjd i hela Västra Götaland. Vi deltar i regionala, nationella och internationella samarbeten för att bevara och utveckla slöjd som kultur och näring. Våra prioriterade områden är hållbar utveckling, barn och unga samt kulturella och kreativa näringar.

Med besöksmålet Slöjd & Byggnadsvård på Nääs i Floda har Västarvet ett ämnesbibliotek, utställningslokal och butik för just slöjd och byggnadsvård. Här anordnas också flera kurser.

Senast uppdaterad: 2019-09-17 13:36