Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Natur, kultur och hantverk på Nääs

Handledning av studenter på Nääs.

Spendera en dag på Nääs utanför Lerum med dina deltagare! Västarvet har tagit fram denna lärarhandledning specifikt för länets folkhögskolor.  Här hittar du all information du behöver inför ert besök!

Hej folkhögskolelärare! Kom och spendera en dag på vackra Nääs med dina deltagare. Vi har tagit fram en lärarhandledning med förslag på olika aktiviteter som ni kan göra i landskapet, allt med fokus på hantverk, natur och kulturhistoria.

Lärarhandledning

Natur, kultur och hantverk på Nääs - en studiehandledning för folkhögskolelärare. Ladda ned lärarhandledningen här!

Relaterat studiematerial

Liv i sjö

En praktisk handledning med beskrivningar av de djur du kan finna i sjöar och dammar. Ta med häftet Liv i sjö ut i fält eller använd det när ni kommit tillbaka och undersöker vad ni hittat. 

Hämta Liv i sjö (Pdf-dokument 2 MB)

Liv i löv

Med hjälp av detta material kan du själv hålla lektionen Liv i löv. Gå utanför knuten, samla in  förna, sålla och sätt i gång att leta efter alla spännande kryp. I häftet får du reda på hur du ska gå tillväga och vad det är du hittar. 

Hämta Liv i löv (Pdf-dokument 1.80 MB)

Senast uppdaterad: 2018-09-03 11:34