Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Europeisk konferens om hållbar turism

Den 14-16 mars 2017 är Västra Götalandsregionen värdar för en europeisk konferens om hållbar turism inom CHRISTA-projektet. Konferensen fokuserar på industrisamhällets kulturarv som platser för turism, näring och utveckling.

Konferensen pågår i tre dagar och innehåller flera studiebesök, seminarier, föreläsningar och workshops. De ingående parterna i CHRISTA-projektet kommer också att ha styrgruppsmöte under konferensen. Omkring 60 gäster från åtta nationer inom ramen av CHRISTA-projektet kommer att besöka konferensen.

Den 14 mars inleds med ett besök vid Göteborgs hamn och kommer att visa på en plats i förändring, under dagen görs också ett besök hos Turistrådet Västsverige, en utflykt med studiebesök på Limmareds Glashus samt ett stopp vid Melltorps såg.

15 mars är seminariedag på Borås Textile Fashion Center med föredrag, seminarier och workshops. Två europeiska gästföreläsare (ECTN External Experts) bidrar med perspektiv och reflektioner. Dagen avslutas med studiebesök på Simonsland och Textile Fashion Center i Borås.

16 mars innehåller styrgruppsmöte inom CHRISTA-projektet innan hemfärd.

Kontakt

Björn Ohlén, Västarvet
Tfn: 0708-723769
E-post: bjorn.ohlen@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2017-02-16 08:34