Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Bilder berättar i Närhälsans väntrum

Det handlar om hundratals fotografier från förr - alla med en historia att berätta. Nu samarbetar Förvaltningen för kulturutveckling och Närhälsan för att ge dig som besöker en mottagning ett mervärde.

Lekande barn i 60-talets Vänersborg. Baddräkter från förr på Bohusläns klippor. Tändsticksfabriken i Tidaholm - allt är exempel på vad du kan uppleva i många av Närhälsans väntrum runt om i Västra Götaland från slutet av maj. Bildspelen innehåller bilder dels från Förvaltningen för kulturutvecklings digitala samlingar och dels från Alingsås museum, Bohusläns museum, Tidaholms museum och Ulricehamns museum. 

Bildspelen är en del av projektet Kultur och hälsa där besökarna på Närhälsans mottagningar i Västra Götaland ska kunna få med sig något extra från besöket - en möjlighet att uppleva regionens kulturarv. 

Se bildspelen här


Klicka i menyn högst upp till vänster i bildspelet för att öppna upp hela spellistan och se alla bildspelen.

Historiskt för hälsan

Anders Nilsson

Utvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2016-06-17 14:31