Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuellt

Hemslöjdskonsulenterna erbjuder professionellt stöd, rådgivning och förmedlar kontakter. Vi har ett nätverk inom området och kan därför koppla samman olika aktörer eller hjälpa dig att hitta specialistkunskaper.

Här hittar du projekt och verksamhet som är på gång just nu.

Kommande kurser

På grund av Covid-19 är alla Slöjd & Byggnadsvårds kurser i april månad inställda. Kurserna i maj och framåt planeras än så länge att genomföras som planerat. Alla som hunnit betala får givetvis sin deltagaravgift tillbaka.

Hemslöjdskonsulenterna tipsar

Svart Rya – ett monumentalt verk av Pasi Välimaa visas på Röhsska museet i Göteborg t.o.m. 17 maj. Läs mer på museets hemsida.
Västergötlands museums nya utställning om det sköna och hållbara 1700-talet försöker lära av tidens hantverk för att vi ska leva och skapa mer klimatsmart idag. Invigs 14 mars kl. 14.00.
Daniel "Storslöjd" Lundgren håller en kurs i svegsvarvning i Göteborg i sommar. Läs mer och anmäl dig på hans hemsida storslojd.com.
Senast uppdaterad: 2020-06-03 12:53