Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

60-talsliv

En föreställning där publiken inte sitter still! Med hjälp av musik och dramatik görs en nostalgisk resa till demonstrationernas, popbandens, twistens, kakmascarans, TV-kannornas och kärlekens årtionde.

Det här är en föreställning som passar både de stora och små scenerna. 60-talsliv har spelats på så olika platser som Herrljunga kulturhus och Göteborgs kulturkalas, alltid inför en nostalgiskt rusig publik.

Föreställningen är på ca 90 min och ges med en paus i mitten. Göteborgsbandet Uncle Jam spelar några av tidens klassiker och Ida Lagnander, Västarvet, berättar och får en aktiv publik att minnas hur det var på det ljuva 60-talet. Publiken får demonstrera för fred, gå på popkonsert och twista loss men också minnas högertrafikomläggningen, mordet på JF Kennedy och medborgarrättskampen.

Uncle Jam, www.unclejam.se  består av Mikael Westman, gitarr/sång, Per Johan Altin, piano, Henrik Bengtsson, bas, Michael Edlund, trummor.

Föreställningen 60-talsliv är ett samarbete mellan Bluebeat Music och Västarvet.

 

Ida Lagnander

Kontakta för information
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Bokning

Bluebeat Music/Per Johan Altin
0708-15 88 22
pj.altin@bluebeat.se
www.unclejam.se/

För press

Här kan du hämta pressbilder!

Presentationsfilm om Sextiotalsliv

Youtubefilm från föreställningen

Senast uppdaterad: 2020-06-03 12:53