Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lediga jobb inom Förvaltningen för kulturutveckling

Händer som arbetar med en textilväv.

Vill du bli vår kollega? Här hittar du information om lediga jobb inom Förvaltningen för kulturutveckling

Förvaltningen för kulturutveckling samlar regional kompetens inom bland annat olika konstformer, natur- och kulturarv, drift av ett antal besöksmål samt kulturella horisontella perspektiv såsom tillgänglighet och barn och unga. Förvaltningen bildades 1 januari 2020 och är en sammanslagning av de tidigare förvaltningarna Kultur i Väst och Västarvet.

Hos oss arbetar människor med många olika yrkeskompetenser; arkeologer, biologer, byggnadsantikvarier, ekonomer, fastighetsskötare, hemslöjdskonsulenter, museipedagoger, konservatorer, receptionister för att bara nämna några exempel.

Vi tillhör Västra Götalandsregionen. Därför annonseras våra lediga jobb ut genom Västra Götalandsregionens jobbportal. Där kan du också prenumerera på lediga jobb.

Klicka här för att komma till jobbportalen >>  

Lediga jobb 

Nedan ser du om det just nu finns några lediga jobb inom Förvaltningen för kulturutveckling.

Spontana ansökningar

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot spontana ansökningar som inte relaterar till en specifik utlyst tjänst. Vi kan heller inte spara ansökningar för eventuella kommande behov.

Till bemannings- och rekryteringsföretag

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Senast uppdaterad: 2020-06-03 12:53