Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Inspiratörer i Boostpalatset

kulturkalas

Välkommen till Boostpalatset – ett pysselparadis där barn och deras vuxenkompisar kan maxa sina drömoutfits. Våra briljanta inspiratörer och handledare står redo med limpistoler, blankt och allt som är vackert.

Under veckan kommer du få träffa flera olika inspiratörer som överträffar det mesta när det kommer till att ta ut svängarna och vara normkrossare.

TISDAG: Malin Ivarsson och Thomas Wegebrand 
Malin och Thomas rör sig fritt genom tid och rum, genom fantasi och verklighet. Malin har vunnit SM i cosplay och Thomas ger den rosa puffbyxan ett ansikte. Båda är stolta medlemmar av Tolkiensällskapet Mithlond.

ONSDAG: Cilla Klein
Cilla är textil estradör, skådespelare och musikalisk mångsysslare. Beväpnad med garn och gitarr kämpar Cilla för barns lagliga rätt att ha kul och uträtta storverk!

TORSDAG: Marise Silve Lember
Marise är återbruksmästare, livskonstnär och slöjdalkemist. Det ger henne den magiska förmågan att förvandla det som andra tycker är skräp till guld.

FREDAG: Leo och Gretchen
 Två drag queens i högform med extra allt! Välkommen till deras fix och trix-hörna!

LÖRDAG: Sandy
Drag king och multitalang från Majorna, som är lika skicklig med nål och tråd som med puderborste och mascara.

SÖNDAG: Mackan
En tusenkonstnär med faiblesse för sång och dans. Marcus är en skojfrisk och glad individ med ett stort leende och positiv energi. Till vardags driver han eget företag med inriktning på hälsa, massage och träning. 

Senast uppdaterad: 2020-06-03 12:53