Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Arena Tidaholm

Bokskog i Tidaholm.

Medeltida spel, stadsvandringar, gamla bilar och fornlämningar. Tidaholms kommun har ett rikt natur- och kulturarv! Under Arena Tidaholm mellan 29 april och 6 maj vill vi lyfta fram detta och alla engagerade och kunniga människor som tillsammans levandegör platser och händelser.

Mellan den 29 april och 6 maj pågår allt ifrån medeltida spel vid Suntaks gamla kyrka, visning av gamla bilar vid Tidaholms museum till stadsvandring och kyrkogårdsvandring i Tidaholm.

I Kungslena kan man under sakkunnig ledning titta på kyrkmålningar, järnåldersgravar och borglämningar. På Tidaholms museum kan man den 3:e maj få lära sig mer om gamla kartor, byggnadsvård och om den digitala plattformen Prisma Västra Götaland.

Söndagen den 6:e maj är det museirally. Då har flera av kommunens hembygdsgårdar och museer öppet mellan kl. 11.00 – 15.00.

Välkommen till en inspirerande vecka i Tidaholm!

Senast uppdaterad: 2020-06-03 12:53