Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Arena Svenljunga och Tranemo

Sjuhäradsbygden har ett rikt natur- och kulturarv. Med Arena Svenljunga och Tranemo vill vi lyfta fram detta och alla de engagerade och kunniga människor som tillsammans levandegör platser och händelser.

I en hel vecka mellan den 28 september och den 4 oktober, sjuder det av spännande natur- och kulturarvs-aktiviteter i både Svenljunga och Tranemo. Varje dag arrangeras allt från slöjdworkshops och utställningar till föreläsningar och vandringar på olika håll runt om i kommunerna. 

På lördag den 1/10 är det Museirally, då flera museer och hembygdsgårdar är öppna. Då kan du passa på att prova spåntaksläggning på jordkällaren i Kärrsgärde eller besöka Gräne gruva! 

Ta del av hela det fullspäckade programmet här nedan. Och välkommen till en inspirerande vecka i Svenljunga och Tranemo!

Arena Svenljunga och Tranemo arrangeras av Västarvet i samarbete med Svenljunga kommun, Tranemo kommun och flera lokala aktörer. 

Senast uppdaterad: 2020-06-03 12:53