Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hemslöjdskonsulenterna i Västarvet

Täljning i det fria

Hemslöjdskonsulenter erbjuder rådgivning, kurser och utbildningar, process- och utvecklingsstöd, utställningar, nätverk och kontakter inom området. Målet är att främja allas möjlighet ta del av och utveckla slöjden i regionen.

Tidigare arbetade Västarvets hemslöjdskonsulenter under namnet Slöjd i Väst, fast sedan 2017 är vi kort och gott bara Västarvet. Men vi arbetar fortfarande på samma sätt med främjande av slöjd i hela Västra Götaland. Vi deltar i regionala, nationella och internationella samarbeten för att bevara och utveckla slöjd som kultur och näring.  Hållbar utveckling, barn och ungdom samt kulturella och kreativa näringar är prioriterade områden.

Med besöksmålet Slöjd & Byggnadsvård på Nääs i Floda har Västarvet ett ämnesbibliotek, utställningslokal och butik för just slöjd och byggnadsvård. Här anordnas också flera kurser. 

Senast uppdaterad: 2019-07-09 11:09