Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lediga jobb inom Västarvet

Händer som arbetar med en textilväv.

Vill du bli vår kollega? Här hittar du information om lediga jobb inom Västarvet.

Västarvet är Sveriges största regionala natur- och kulturarvsförvaltning, och hos oss arbetar människor med många olika yrkeskompetenser; arkeologer, biologer, byggnadsantikvarier, ekonomer, fastighetsskötare, hemslöjdskonsulenter, museipedagoger, konservatorer, receptionister för att bara nämna några exempel.

Västarvet är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Därför annonseras våra lediga jobb ut genom Västra Götalandsregionens jobbportal. Där kan du också prenumerera på lediga jobb.

Klicka här för att komma till jobbportalen >>  

Lediga jobb inom Västarvet

Nedan ser du om det just nu finns några lediga jobb inom Västarvet

Spontana ansökningar

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot spontana ansökningar som inte relaterar till en specifik utlyst tjänst. Vi kan heller inte spara ansökningar för eventuella kommande behov.

Till bemannings- och rekryteringsföretag

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Frågor om jobb eller praktikplats?

Vänligen kontakta 

Christine Björklund, 010-473 78 53, christine.bjorklund@vgregion.se
Marie Malmström, 0700-20 61 41marie.malmstrom@vgregion.se

Mer information om Västra Götalandsregionens kulturverksamhet hittar du här: Klicka på länken för att komma till Kultur på vgregion.se.

Mer om Västarvet

Senast uppdaterad: 2019-03-06 11:23