Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Våra museer och besöksmål håller stängt för besökare

Våra museer och besöksmål håller stängt för besökare. Anledningen är Folkhälsomyndighetens skärpta nationella föreskrifter för att stoppa den ökande smittspridningen av covid-19

De museer och besöksmål som berörs är Göteborgs naturhistoriska museum, Vänersborgs museum och Slöjd & Byggnadsvård. Forsviks bruk och Vitlycke museum har just nu stängt för säsongen och påverkas inte. Detsamma gäller Lödöse museum, som har stängt för utställningsbyggnation.

Våra digitala utställningar och digitala arrangemang genomförs som planerat.
Vid frågor om specifika verksamheter, kurser eller arrangemang vänd dig direkt till våra museers hemsidor.

Museerna och besöksmålen har varit tillfälligt stängda för fysiska besök sedan den 30 oktober. Beslutet om att hålla stängt för fysiska besök gäller till och med den 24 januari 2021 men kan komma att förlängas beroende på utvecklingen.

Klicka här för att komma till vår digitala salong.

Klicka här för att komma till Digiseum, här har vi samlat våra digitala samlingar, utställningar, aktuella digitala sändningar och sociala mediesidor på ett och samma ställe.

Senast uppdaterad: 2020-03-18 15:55