Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Underverk i Västra Götaland

Västra Götalands sju underverk.

En kulturmiljö berättar om platsens historia. I Västra Götaland finns många fantastiska, inspirerande och unika kulturmiljöer. På den här sidan kommer vi lyfta fram en särskild kulturmiljö från varje kommun i regionen.

Under 49 veckor med start i oktober 2018 tänker vi berätta om en kulturmiljö från varje kommun i regionen. När vi har gjort det tänkte vi be om er hjälp med att rösta fram Västra Götalands sju underverk. Omröstningen startar den 2 september på Västarvets Facebooksida. Vinnarna kommer att presenteras på den nationella Kulturarvsdagen i september 2019.

Naturligtvis blir det här en subjektiv bedömning och mest en kul grej – men samtidigt hoppas vi kunna bidra med att skapa kännedom om den lokala historien, berätta om spännande platser och inspirera till utflykter. Och ni får mer än gärna tipsa oss om kulturmiljöer ni tycker är intressanta i er kommun!

Kontaktpersoner i Västarvet

Vill du veta mer om projektet Västra Götalands sju underverk? Kontakta i så fall gärna våra kommunikatörer Anna Härdig och Julia Collinius via adressuppgifterna nedan.

Anna Härdig

Kommunikatör
Telefonnummer

Julia Collinius

Kommunikatör
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2019-08-14 12:56