Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Julslöjd på Liseberg

Jul på Liseberg
Fotograf: Liseberg

Under Jul på Liseberg, som lockar en halv miljon besökare varje år, kommer Västarvets hemslöjdskonsulenter ordna en slöjdbutik i miniformat.

För första gången deltar Västarvet slöjd i Jul på Liseberg. En monter om 10 kvm ska fyllas med slöjd och därför söker vi nu efter slöjdare som vill delta.

Hur går det till?

Varje vecka finns det plats för 4 slöjdare att sälja sina föremål i vår monter på Designmarknaden i Lisebergstornet. Du som deltar lämnar in dina föremål i förväg och det som inte blir sålt tas med hem efter sista dagen i din vecka.

Montern är 10 kvadratmeter som fördelas på veckans deltagare. I montern finns också en liten kassadisk. Avsändaren på själva montern blir kort och gott HEMSLÖJD, sedan står ni själva som avsändare för era föremål.

Det kommer vara en konsulent närvarande varje dag plus två slöjdare. Den vecka/period du deltar har du din slöjd hela perioden och deltar på plats ungefär halva tiden. På plats ansvarar du för att bemanna montern och arbeta med försäljningen. Schemat görs upp i samråd med deltagarna så att det blir så bra som möjligt för alla och rör sig då om 3-4 dagar/vecka. 

Avgiften för att vara med på Julslöjd på Liseberg är 300 kr/dag. Dagarna är uppdelade i perioder och du anmäler dig till, betalar för och deltar under en av dessa period, alltså inte ett fritt antal dagar. Det tas ingen kommission på din försäljning men 0,49kr/kortköp. 

Slöjden du lämnar in ska räcka hela veckan och vi kommer ha ett litet lager om två små lastpallar utanför Liseberg samt ett par mindre lådor under kassadisken i montern. Du får vara beredd på att detta lager kan behöva fyllas på under perioden beroende på försäljningen.

PRAKTISK INFORMATION

Montern är öppen och ska vara bemannad samtliga dagar och tider som Jul på Liseberg är öppet mellan den 15 november och den 30 december. Kompletta öppettider hittar du på www.liseberg.se/oppettider

Perioder:                                       Priser (exkl. moms)
15-17/11           (3 dagar)           900 kr
22-24/11           (3 dagar)           900 kr
28/11-1/12       (4 dagar)           1200 kr
4-8/12                (5 dagar)           1500 kr
10-16/12           (7 dagar)           2100 kr
17-23/12           (7 dagar)           2100 kr
26/30/12           (5 dagar)           1500 kr

Avgiften betalas via faktura innan den 15 november och utbetalningen från din försäljning sker i januari 2020.

ÄR DU INTRESSERAD?
Vi har platser kvar men börjar planera scheman nu så hör av dig om du är intresserad eller ansök så snart som möjligt genom att fylla i ansökningsblanketten och bifoga bilder på dina produkter.

Om du vill ha tillbaka bildmaterialet, skicka med ett adresserat och frankerat kuvert.

Ansökningsblankett hittar du här

KONTAKT

Maria Claesson: 070-662 68 07, maria.a.claesson@vgregion.se
Västarvet Slöjd, Regionens Hus Skövde, 541 80 Skövde

Från den 1 september byter Maria arbetsplats från Skövde till Vänersborg. Men e-postadressen är den samma och pappersposten eftersänds så skicka ansökningar till ovanstående adress.

Senast uppdaterad: 2019-09-17 09:59