Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klimatklokt på turné

Temat för utställningen är hållbarhet och byggnadsvård. Klimatklokt berättar om hur klimatförändringarna påverkar våra hus och vår närmiljö, och bjuder på kloka energibesparingstips till husägaren.

Innehållet i utställningen vänder sig till alla som har hus eller bostadsrätt och intresserar sig för hur man kan göra skillnad för klimatet.

Turnéplan 2020-21

Forum, Munkedal 5–28 oktober

Falköpings museum 8 november–10 januari

Kulturkvarteret, Hjo 13 jan–7 mars

Essunga bibliotek, Nossebro 14 april–13 maj 

Vill ni visa Klimatklokt på ert besöksmål, museum, bibliotek eller liknande - kontakta Carina Carlsson: tel: 0730-88 72 60, carina.m.carlsson@vgregion.se

Slöjd & Byggnadsvård

Välkommen till ett eldorado för dig som söker lust och inspiration med hållbara perspektiv! Här på nätet kan du botanisera i butiken och biblioteket, besöka spännande utställningar, hitta lärorika kurser och få goda råd om hantverk och tekniker. Utgångspunkten har vi i vårt kulturarv och i sunda och hållbara material som fungerat genom decennier och som fortfarande är bland de bästa man kan välja.

Klicka här för att komma till Slöjd & Byggnadsvård.

Senast uppdaterad: 2020-05-20 11:05