Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klimatklokt på turné

Temat för utställningen är hållbarhet och byggnadsvård. Klimatklokt berättar om hur klimatförändringarna påverkar våra hus och vår närmiljö, och bjuder på kloka energibesparingstips till husägaren.

Innehållet i utställningen vänder sig till alla som har hus eller bostadsrätt och intresserar sig för hur man kan göra skillnad för klimatet.

Just nu finner du utställningen i en av Sundsby säteris flyglar, på Tjörn. Där kan den ses torsdag–söndag kl 11–17 till och med 7 juni.

Under perioden 18 juni–13 augusti finner du den i foajén i Kulturhuset i Bengtsfors. Då öppettiderna kan variera under sommaren, se följande länk för mer information https://www.bengtsfors.se/sidor/uppleva-och-gora/bibliotek.html

Slöjd & Byggnadsvård

Välkommen till ett eldorado för dig som söker lust och inspiration med hållbara perspektiv! Här på nätet kan du botanisera i butiken och biblioteket, besöka spännande utställningar, hitta lärorika kurser och få goda råd om hantverk och tekniker. Utgångspunkten har vi i vårt kulturarv och i sunda och hållbara material som fungerat genom decennier och som fortfarande är bland de bästa man kan välja.

Klicka här för att komma till Slöjd & Byggnadsvård.

Senast uppdaterad: 2020-05-29 08:29