Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktiviteter & utställningar

Förvaltningen för kulturutveckling erbjuder en bred flora av aktiviteter och utställningar. Här kan du läsa mer om några av de senaste erbjudandena från våra verksamheter och besöksmål.

Aktiviteter

Nu söker vi dina unika träobjekt för utställning på TräTemplet, en pop-upbutik som kommer finnas i Viktoriapassagen, Göteborg under december 2020. Vi söker allt från traditionella hantverksmässiga föremål till djärva konstnärliga uttryck och nytänkande form.
Vi bjuder in dig att sticka på temat fred och bli del av utställningen We Knit for Peace som kommer att visas på textilmuseet 30 januari-11 april 2021.
Temat för utställningen är hållbarhet och byggnadsvård. Klimatklokt berättar om hur klimatförändringarna påverkar våra hus och vår närmiljö, och bjuder på kloka energibesparingstips till husägaren.
I karantäntider tar hemslöjdskonsulenter och antikvarier i Västra Götalandsregionen slöjdkurserna till ditt vardagsrum. Varje dag delas tips i sociala kanaler som utgår ifrån sajten 365 saker du kan slöjda – en enorm skattkista av idéer för den slöjdnördige.

Utställningar på turné

Digitala utställningar

Upptäck mer!

På Västra Götalandsregionens museer och besöksmål pågår alltid massor av aktiviteter och utställningar. Klicka här för att läsa mer om våra museer och besöksmål >>


Senast uppdaterad: 2020-10-28 09:00