Tryck på tyg och papper

Högtryck för barn och vuxna tillsammans!

Enkelt, roligt och spännande!

Linoleumtryck är en enkel metod för att trycka på olika material. Vi skär ut bilder i extra mjuk linoleum och provar att trycka på olika sorters papper och tyg. Med den här tekniken kan du göra olika fina och roliga tryck. Vi använder oss av linoeumfärg och textilfärg för att trycka.

Två dagar för att experimentera, lära sig tekniken och ha roligt tillsammans!

Bra att ha med

Vi kommer att arbeta med färg så ha med dig ett förkläde eller kläder som du inte är rädd om. Allt material finns på plats men kanske har du något eget plagg som du vill göra extra fint? -Ta med det så kan ni trycka på kläder också!

Kursledaren

Anna Bauer är textilkonstnär och slöjdare, utbildad på HDK med atelje på Konstepidemin i Göteborg. Hon använder sig ofta av broderi och olika sorters tryck i sitt skapande. Anna Bauer är också utbildad Slöjdklubbshandledare.

Delta

Anmälan avser ett barn och en vuxen. På våra tillsammanskurser deltar både barnen och de vuxna tillsammans under hela kursen. Kursen passar er som är minst 9 år.

Äta

I kursavgiften ingår välkomstfika, kaffe/te och enklare lunch. Råvarorna är så långt det är möjligt närproducerade och ekologiska. Lunchen serveras hos Nääs slottskafé & restaurang, 1 km från Slöjdseminariet. Du som vill ha specialkost anmäler dina önskemål i förväg till SV.

NÄR, VAR OCH HUR?

Tid: Tisdag och onsdag 27-28 juni 2017, kl 10-16
Kursledare: Anna Bauer, textilkonstnär
Avgift: 1650 kr, materialkonstnad tillkommer
Plats: Slöjdseminariet, Vinkelsalen
Otto Slomons väg 16, Nääs/Floda

Anmälan och frågor:
Studieförbundet Vuxenskolan Lerum 
www.sv.se/lerum
Tel 0302-158 58 
Epost: E-postadress 

Mer information om kursinnehåll: 
Hemslöjdskonsulenterna i Västarvet
Tel: 070-662 68 05
E-post: slojdivast[a]vgregion.se

Senast uppdaterad: 2017-01-16 14:16