Täljcafé i Västra Götaland

täljmannen

Är du nyfiken på täljning? På olika platser i regionen finns det täljcaféer att besöka

Västarvets Hemslöjdskonsulenter samarbetar med olika lokala aktörer med att anordna täljcaféer. Så här i slutet av året har de sista träffarna redan varit, men sannolikt drar vi igång en ny omgång nästa år. I Skövde är datumen klara. Håll koll eller prenumera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook  eller Instagram @vastarvet_slojd för att inte missa nåt.

Dals Långed

Open Tälj varje tisdag kl 18:00-20:00 på Kafé Schuckert. Fika köper du själv i kaféet. 
Du täljer på eget ansvar så håll dig med egen försäkring.

Skövde

På Slöjdens Hus i Skövde är det täljcafé en gång i månaden. Material, verktyg och fika får du för 50 kr. Under våren blir det täljcafe den 21/2, 21/3, 25/4 kl 18:00-21:00. Välkommen!

Borås

Tänk stickcafé fast med trä. Vi täljer vad vi vill och snackar strunt! Van täljare eller helt novis, ta med din kniv och kom på täljcafé! Har du ingen kniv så kom ändå, vi tar med ett par extra till utlåning. Virke finns också för de som inte hinner införskaffa eget. Då täljcafé p.g.a. av sin skräpiga natur inte lämpar sig vidare för publika caféer kommer vi att ses på lite olika andra ställen och man tar med sig sin egen fikakorg. Vi ses onsdagskvällar jämna veckor. Men extrainsatta täljträffar för de som inte får nog uppmuntras!

Plats och tid läggs upp i facebookgruppen Täljkafé Borås inför varje onsdag.

Vill du vet mer?

Eller funderar du på att starta ett eget täljkafé där du bor? Kontakta någon av våra hemslöjdskonsulenter för att få tips och idéer om hur du går tillväga.
Ring eller maila Jonatan Malm, Tobias Havaas eller Joakim Lilja. Kontaktuppgifterna hittar du här

Senast uppdaterad: 2018-12-18 13:46