Inbjudan till hantverksdag på Borås Museum

Borås Museum

Den 25 augusti är det dags igen, Hantverksdag och Spelmanstämma på Borås Museum. Parken fylls med slöjd, musik och dans och vi blir glada om du vill vara med!

Detta är ett tillfälle att träffa andra som slöjdar, visa vad du själv gör, dela erfarenheter och ta del av dagens program. Programmet är under uppbyggnad men vi kan utlova workshops, demonstrationer och skaparlust. Vi vill att du visar vad du slöjdar men om du vill sälja slöjd eller slöjdmaterial går det också bra.

Så packa kaffekorgen och ta med din slöjd och slå dig ned i den mysiga kulturhistoriska miljön vid Borås Museum!

Dagen arrangeras av De sju Häradernas hemslöjdsförening, Borås Spelmanslag, Västarvet, De sju häradernas kulturhistoriska förening och Borås Museum.

Tider: 11-16. Du är välkommen från kl. 09.00 att packa upp och förbereda din plats.
Bord: Det finns bord att hyra för 100 kr st. Skriv i din anmälan om du behöver bord och hur många.
Det går bra att ta med eget bord. Behöver du annan hjälp som till exempel el så skriv det i anmälan så försöker vi ordna med det.
Tält: Om det blir dåligt väder så försöker vi lösa platser under tak men har du ett tält så ta med det. Skriv i anmälan om du tar med tält.
Parkering: Det går inte att parkera i parken. Det finns en del parkeringar vid museet samt på gatorna i närheten av museet.
Mat: Café Gästgivaregården har öppet hela dagen.
Anmälan: Skicka din anmälan till Hillevi Skoglund, hillevi.skoglund@vgregion.se, om du har några frågor kan du ringa till 0706-626802. Postadress: Västarvet, Hillevi Skoglund, Parkgatan 29,
504 39 Borås
Senast 15 juni vill vi ha din anmälan!

Blankett hittar du här