Delta på slöjdmarknaden under REKO på Nääs

Schyssta val, sunda material och hållbara liv 20-21 maj 2017

Reko är en mötesplats för alla som älskar handgjort, hemgjort och omgjort! Där kommer att erbjudas slöjdmarknad, kurser, föredrag, prova-på-aktiviteter, demonstrationer, retroloppis, med mera. Aktiviteterna är tänkta att komplettera varandra och har ett tydligt fokus på ekologisk hållbarhet vad gäller material och tekniker. Slöjdmarknaden kommer i mån av plats att hållas inne på Vänhem men också ute i större eller mindre tält. Hemslöjdskonsulenterna i Västarvet, August Abrahamsons stiftelse och Föreningen Knivmakare i väst har tidigare anordnat en stor och uppskattad marknad med slöjd och mathantverk. Västarvet och stiftelsen har även genomfört en hantverksfestival de senaste tre åren. Nu har vi alltså slagit samman de båda till en stor och mångfasetterad tillställning för alla smaker.

Praktiskt

Tid: Klockan 11:00 – 17:00 lördag och söndag 20-21 maj 2017.
Lokal: Vänhem erbjuder slöjdare platser inne i mån av plats, resterande platser anordnas i befintliga tält. Mathantverket placeras i ett eget stort tält. Alla är också fria att ta med sitt eget tält att placera ut i samråd med arrangörerna. Kom tidigt om du vill köra ända fram och lasta av vid din marknadsplats. Innan marknaden öppnar kommer vi stänga av för trafik.
Boende: Det finns möjlighet att bo på Nääs. Se hemsidan www.naas.se eller kontakta Stiftelsen på telefon 0302-31839 eller via mail E-postadress
Pris: Att delta som utställare kostar 500: - inkl. moms för ett bord. Eller 1000:- inkl. moms för två bord. El och parkering ingår och borden är 150 x 80 cm. De som deltar med eget tält tar med egen elkabel och egna extrabord om de vill.
Aktivitet: Om du som slöjdare vill hålla en prova på-aktivitet för besökarna utomhus så erbjuds du ett bord för försäljning av ditt hantverk utan kostnad. Det är väldigt trevligt om även du som inte håller någon aktivitet ändå är aktiv och visar upp själva hantverket.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla:
* Namn, adress, telefon/mail, person- eller organisationsnummer.
* En kort presentation av det du gör och säljer, gärna hemsideadress om du har.
* Foton på dina slöjdföremål.
(Du som deltagit 2016 behöver bara komplettera med eventuella nya bilder)
* Om du önskar hålla någon prova-på-aktivitet och i så fall vad.
* Antal bord och om du önskar att stå inne eller ute och om du har eget tält.
Skicka ansökan till Tobias Havaas på Västarvet senast 31 januari 2017.
Du är såklart också välkommen att höra av dig med frågor:
E-postadress, 070-662 68 05 eller Otto Salomons väg 16, 448 92 Floda.

Urval

En urvalsgrupp går igenom alla ansökningar för kvalitetssäkring. Urvalskriterierna för utställare är att allt som säljs skall vara egentillverkat, av hög kvalitet och svara mot vår inriktning på schyssta val, sunda material och hållbara liv. I vårt urval kommer vi också att prioritera att vi får en bredd och variation på utbudet av föremål och hantverk.

Besked om du blivit antagen eller inte lämnas senast den 10 februari.

Välkommen med din ansökan!

Senast uppdaterad: 2017-04-27 08:24