Hantverksregistret

Här finns kontaktuppgifter till byggnadsvårdare, ekobyggare och producenter i främst Västra Götaland. Du hittar produkter/ varor och hantverkare/ konsulter som kan gamla och nya hus och traditionella material och tekniker.

Sökhjälp: Skriv in det du letar efter. Till exempel: företag, yrke, produkt, tjänst, ort eller personnamn. Du kan skriva in flera ord såsom: fönster Floda. Alla fält i databasen genomsöks.

För företagaren

Kvalitet och referenser

Företag i registret har med sina referenser dokumenterad kunskap i sitt hantverk, men du får själv bedöma deras kompetens. Vi har ingen möjlighet att granska varje arbete som utförs. Men hör gärna av dig med beröm eller kritik - det förbättrar vår service till andra kunder.

Vill du vara med?

Är du företagare inom byggnadsvård, slöjd eller eko-bygg? Då är du välkommen att skicka in en ansökan om att synas i Hantverksregistret. Att marknadsföra sig på vår hemsida kostar 300 kr/år+ moms. Vi granskar dina referenser och gör en bedömning, därefter kan du bli publicerad.

Nätverka med andra företag

Som företagare kan du vara med i nätverket Hållbara Hem. Då får du bl a inbjudningar till fortbildningar som arrangeras av nätverket.

Senast uppdaterad: 2017-03-02 14:33