Bakom fasaderna - hållbara lösningar för hus och hem.

Här finner du goda lösningar för allt från grund till tak! Årets utställning bygger på FAQ - de vanligaste frågorna vi får om byggnadsvård.

Bakom fasaderna – hållbara lösningar för hus och hem...

...är den utställning vi som arbetar med byggnadsvårdsrådgivning på Slöjd & Byggnadsvård länge har önskat oss. Utställning bygger på FAQ - de vanligaste frågorna vi får om byggnadsvård. Här samlar vi svaren på de vanligaste frågorna från allmänheten och lägger till de frågor vi önskat oss men kanske inte fått svara på hittills. 

I vår utställning på Nääs illustrerar vi genom tre fullskalemodeller goda lösningar på temat hållbarhet, byggnadsvård och återbruk. Vi vill visa hur man kan vårda varsamt och täta och förbättra med sunda material. Med rätt renoveringsmetoder kan du lyfta fram husets historia och kvaliteter istället för att dölja dem! 

Ny har vi även utställningen på webben! 

Vill du veta mer!

Information om utställningen

Utställningen Bakom fasaderna – hållbara lösningar för hus och hem är producerad av Slöjd & Byggnadsvård och av timmerhantverkarna och finsnickarna Tor Anjar och Tomas Fröberg. 

Slöjd & Byggnadsvård

Verksamheten på Slöjd & Byggnadsvård bedrivs av Västarvet – Sveriges största förvaltning för natur och kulturarv och finansieras av Västra Götalandsregionen. 

Senast uppdaterad: 2017-06-13 13:34