Verktyg för färgborttagning

Färgskrapa Speedheater

Färgskrapa tillverkad i specialstål för skrapning och borttagning av uppvärmd färg. Utformad för att minska kraftbehovet och inte skada träet. Skären slipbara och man slipar baksidan av skäret för att inte förlora de unika profilerna. Ergonomiskt utformat handtag. Den finns i tre olika modeller, bumerangblad, panelblad eller profilblad, avsedd att användas vid skrapning av uppvärmd färg på trä enligt Speedheater-metodenTM.  

Skrapa. Pris/st: 299 kr
Reservblad. Pris: 199 kr

Fönsterverktyg Speedheater

Specialverktyg för fönsterrenovering och i kombination med Speedheater tar man bort både färg och kitt i samma moment utan att spräcka glaset. 

Läs mer om fönsterverktygen här!

Speedheater Cobra

Speedheater Cobra är ett smidigt verktyg för både interiör och exteriör färgborttagning på fönster, möbler och alla typer av snickeridetaljer. God åtkomst i hörn och trånga utrymmen. IR-värme medför snabb, säker och miljövänlig borttagning av färg från de flesta träytor.

Pris/st: 

Speedheater RS1100

Oslagbar metod för färgborttagning när du ska måla om fasaden eller renovera fönster. Ny modell av värmelampa för färgborttagning med 2st IR-rör. Är mycket effektiv och smidig vid tex. fönsterrenovering.

Läs mer om Speedheater RS 1100 här!

Senast uppdaterad: 2017-06-28 09:19